Menu

Tip: Možnost zálohovat data z GA3 končí, co se s tím dá dělat?

Zaslechli informaci o tom, že zálohování dat v Google Analytics 3 od 1. 7. končí? Ne? Pak je důležité rychle zakročit, abyste o svá data nepřišli! Jak na to, poradí Jirka Hochman, šéf mediálního týmu Modrého ducha.

Od 1. 7. končí možnost zálohování dat z GA3

Google změny ohledně Analytics oznamoval již před dlouhou dobou, jak ale víme, spousta uživatelů nechává věci na poslední chvíli. Abyste tak o svá data nepřišli, je důležité je dobře a hlavně rychle zazálohovat. A Modrý Duch vám s tím pomůže. Vybereme to nejdůležitější, pečlivě to uschováme, a navíc vám pak připravíme přehledné reporty v Looker Studiu.

Looker Studio a jeho užitečné funkce

Looker Studio (dříve známý jako Google Data Studio) je výkonný nástroj pro vizualizaci dat, který nabízí řadu funkcí, které usnadňují práci s daty a jejich analýzu. Mezi jeho užitečné funkce patří například grafy a tabulky, interaktivní filtry, časové osy a ovládací prvky pro dynamické analýzy. Nepochybnou výhodou je také spojení s Google produkty – nativní podpora pro Google Analytics, Google Ads či Google Sheets aj. K tomu všemu jsou pak přibalené i možnosti právě přehledných reportů. Čili ideální varianta.

Neváhejte nás kontaktovat

Pro úspěšnou zálohu dat nám stačí zavolat nebo napsat, domluvíme vše a potřebné a pustíme se do toho. :)

Jak se vám článek líbil?

0

Praktický

1

Inspirující

0

Zábavný

1

Nic moc

Pojďme vytvořit skvělý produkt

Domluvme si schůzku. Chcete si nejprve utřídit myšlenky? Navrhněte si zadání nanečisto s AI asistentem.